NaslovnicaVijestiLionel Messi ima dva uslova: Od PSG-a traži 40 milijuna eura po...

Lionel Messi ima dva uslova: Od PSG-a traži 40 milijuna eura po sezoni i osigurano mjesto startera

Lionel Messi ima dva uvjeta ako PSG želi da jedan od najboljih igrača svih vremena potpiše novi ugovor, prenose francuski mediji.

Naime, Messiju trenutni ugovor istječe 30. lipnja, a čelnici PSG-a već su krenuli u realizaciju produljenja ugovora.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“To neće biti lak zadatak. Messi daje prednost ponudi PSG-a, ali postavlja dva jasna uvjeta za produženje ugovora. Messi traži plaću od 40 milijuna eura po sezoni i želi jamstvo da će uvijek biti u startnoj postavi PSG-a, bez obzira na to tko će biti trener kluba. Argentinac želi ostati u formi jer planira igrati na Copa America sljedeće godine”, pišu francuski mediji.

Messi ima pravo pregovarati s drugim klubovima, no argentinski novinar Cesar Luis Merlo navodi da Messi želi ostati u PSG-u.

“Messijev stav se do danas nije promijenio, njegove namjere su ostati u PSG-u. Zakazani su sastanci za produženje ugovora koji istječe 30. lipnja, kako bi se razradili neki detalji”, rekao je.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!