NaslovnicaVijestiLionel Messi ima dva uslova za prelazak u Manchester City!

Lionel Messi ima dva uslova za prelazak u Manchester City!

Očekuje se da će Manchester City i dalje potpisati Lionela Messija, unatoč tome što je propustio doći prošlog ljeta, ali dva su vrlo važna čimbenika koji i dalje stoje na putu ovog transfera.

Lionel Messi ima

Messi je trebao napustiti Barcelonu ovog ljeta nakon što je predao zahtjev za transfer, nakon njihovog sramotnog poraza od Bayerna u Ligi prvaka.

City je uvijek bio favorit za njegov potpis, iz više razloga, ali priznao je poraz u pokušajima odlaska kada mu je rečeno da ne može otići besplatno, kako je prvobitno mislio.

Sa ugovorom Lionela Messija koji ističe na kraju sezone, očekuje se da će se njegovo vrijeme kao igrača katalonskog kluba ipak završiti.

Prema pisanu El Chiringuita, City ostaje favorit za potpisivanje igrača, ali još uvijek postoje dva uslova koja se trebaju ispuniti na stadionu Etihad.

U izvještaju se tvrdi da Messi želi da menadžer Pep Guardiola i njegov sunarodnjak Segio Aguero obnove ugovor sa Cityjem.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!