NaslovnicaVijestiLionel Messi ima pet uvjeta prije potpisivanja novog ugovora sa Barcelonom!

Lionel Messi ima pet uvjeta prije potpisivanja novog ugovora sa Barcelonom!

Lionel Messi navodno ima pet uvjeta koje želi da Barcelona ispuni prije potpisivanja novog ugovora.

Lionel Messi ima

Šestostruki osvajač Zlatne lopte već neko vrijeme je krajnje nesretan i očajnički je htio napustiti Barcelonu na ljeto, čak je podnio zahtjev za transfer i odbio se pojaviti u predsezonskom treningu prije nego što je nevoljno pristao ostati.

Zvijezda Barcelone je u posljednjoj godini svog ugovora i unatoč tome što je predsjednik i Messijev neprijatelj Josep Maria Bartomeu nedavno dao ostavku, težak početak sezone nije toliko popravio njegovo raspoloženje.

Prema Marci, postoji niz presudnih čimbenika koji će odlučiti da li će Messi posvetiti svoju budućnost Barceloni.

Za početak su mu vlastiti nastupi, zajedno s formom momčadi, od presudne važnosti.

Barcelona je trenutno osma u Ligi nakon što je u ovoj sezoni uzela 11 bodova iz sedam utakmica, dok je svoj prvi pogodak iz otvorene igre zabio tek nakon što je prošlog vikenda ušao s klupe u prijeko potrebnoj pobjedi protiv Real Betisa za vikend 5: 2.

Izgleda da je njegov odnos sa novim menadžerom Ronaldom Koemanom pozitivan, ali Messi želi znati kakav je plan u vezi sa glavnim trenerom i sportskim direktorom.

Messi je vodio verbalni rat sa bivšim suigračem Ericom Abidalom, dok je bio u toj ulozi sportskog direktora prije nego što ga je na ljeto zamijenio Ramon Planes.

Nakon što je bio nevjerojatno kritičan prema načinu na koji je prodan njegov bliski prijatelj Luis Suarez, 33-godišnjak želi uvjerenja u vezi s politikom transfera nakon bizarnog i nepromišljenog pristupa posljednjih godina.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!