NaslovnicaVijestiLionel Messi imenovao pet najboljih igrača u svijetu nogometa, bez njega i...

Lionel Messi imenovao pet najboljih igrača u svijetu nogometa, bez njega i Ronalda

Lionel Messi imenovao pet najboljih igrača u svjetskom nogometu, gdje je isključio sebe i Cristiana Ronalda.

Messi je za španjolski list Marcu imenovao pet najboljih igrača na svijetu, ali je izuzeo sebe i Ronalda.

S obzirom na to da Ronaldo više ne igra u La Ligi, Messi još uvijek vjeruje da je on još uvijek u top dvs sa njim i da mu je bilo teško gledati kada ga Portugalac pobijedi u nekom trofeju dok su obojica bili u istoj ligi devet godina.

“Bilo je lijepo imati Cristiana Ronalda u La Ligi zbog prestiža kojeg je davao, iako ga je bilo twško gledati kako podiže naslove.”

Međutim, iako je Argentinac isključio sebe i Ronalda i dalje je imenovao pet najboljih igrača.

To su Neymar, Sergio Aguero, Kylian Mbappe, Eden Hazard i Luis Suarez.

Messi je slavno bio dio Barceloninog trija poznatog kao MSN. Napadačkog trija Messija, Suareza i Neymara, koji su zajedno osvojili treble u 2015. godini.

Napadač Manchester Cityja Aguero je uspio stići na listu Messija, nakon što su igrali za reprezentaciju Argentine nebrojeno puta.

Iako Mbappe i Hazard nikada nisu igrali zajedno u istoj momčadi, Hazard je istu ligu dijelio samo ove sezone kada je Belgijanac potpisao za Real Madrid u srpnju 2019. godine.

“Ali, isključujući mene i njega, najbolji igrači na svijetu su Mbappe, Neymar, Hazard, Suarez i Kun Aguero.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!