NaslovnicaVijestiLionel Messi: "Chelsea ima samo jednog dobrog igrača."

Lionel Messi: “Chelsea ima samo jednog dobrog igrača.”

Barcelonina zvijezda Lionel Messi misli da Chelsea ima samo jednog dobrog igrača nakon što su Barcelona i Chelsea izvučeni jedni protiv drugih u osmini finala Lige prvaka.

Lionel Messi

Barcelona i Chelsea su spremni obnoviti svoje fascinantno suparništvo kada se u veljači sastanu u Ligi prvaka.

Ova dva kluba su imala vatreno rivalstvo, a Plavci su zloglasno izgubili mjesto u finalu 2009. godine unatoč tome što su im trebala biti dosuđena četiri kaznena udarca.

Lionel Messi još nije pobijedio Chelseaja u svojoj karijeri, dok argentinski reprezentativac nije uspio postići niti jedan gol u posljednjem susretu 2012. godine, a tada je čak pucao i penal.

[su_watch_live_football]

Ali španjolska web stranica Don Balon tvrdi da 30-godišnjak misli da njegovi protivnici imaju samo jednog dobrog igrača, a to je niko drugi nego Eden Hazard.

Ekipa Antonio Contea je prošle sezone osvojila titulu Premier lige sa lakoćom.

No, Chelsea je malo zaostao ove sezone i nalaze se 14 bodova iza prvoplasiranog Manchester Cityja.

Dok su se zvijezde prošle sezone borile – Willian je bio izvanredan, Pedro i N’Golo Kante više nisu zastrašujući – samo Hazard ostaje jedan od najboljih u ekipi Plavaca.

Belgijski internacionalac je pronašao nemilosrdni niz u svojoj igri, što mu je nedostajalo u prethodnim godinama.

[su_premierleague]

I Don Balon kaže da je Messi impresioniran. Međutim, igrač Barcelone smatra da je Hazard njihova jedina prijetnja pred ovu utakmicu.

U međuvremenu, Antonio Conte je pozvao svoje igrače da budu pozitivni unatoč njihovim utakmicama protiv Barcelone koje dolaze u vrijeme kada će se suočavati sa Manchester klubovima.

“To je izvlačenje i naša reakcija mora biti pozitivna”, rekao je Conte.

“Kao što znam jako dobro, moraš biti spreman da se suočiš sa svim, a u ovom slučaju moramo biti spremni.”

“Prošlost je prošlost. Sada je sadašnjost i to je potpuno druga priča.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!