NaslovnicaVijesti"Lionel Messi je Harry Potter nogometa"

“Lionel Messi je Harry Potter nogometa”

Christian Vieri pohvalio je nastup Lionela Messija, gdje je rekao da je mađioničar i tvrdi da će baciti svoj televizor kada se zvijezda Barcelone povuče.

Lionel Messi je Harry

Messi je u srijedu bio u dobroj formi za Barcelonu, jer je asistirao za prvi gol svoje ekipe prije nego što je postigao još jedan u nadoknadi vremena protiv Juventusa u Ligi prvaka.

Njegov nastup je dobio velike pohvale navijača i kritičara uključujući i stručnjaka CBS Sporta i bivšeg talijanskog internacionalca Vierija.

Bivša zvijezda Juventusa hvalila je Messija i opisao ga je kao Harryja Pottera u nogometu.

“Nevjerojatna Barcelona. Mogli su lako postići šest, sedam golova. Igrali su fantastično.”

“Messi je mađioničar, on je Harry Potter nogometa i kad prestane igrati, bacam televizor. Neću više raditi na TV-u, gledat ću Netflix, to je to, jer kad se on oprosti, nema se što drugo gledati.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!