NaslovnicaVijestiLionel Messi kritikovao argentinski nogometni savez pred finale Copa Americe

Lionel Messi kritikovao argentinski nogometni savez pred finale Copa Americe

Kapiten Argentine i od nedavno najbolji strijelac, Lionel Messi, uputio je kritike na račun argentinskog nogometnog saveza nakon što je let njegove reprezentacije odgođen.

Lionel Messi kritikovao argentinski nogometni savez

Argentinci se treutno pripremaju za finalnu utakmicu Copa Americe koja se igra ovog vikenda protiv Čilea, nakon što su u polufinalu uvjerljivo slavili protiv Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 4-0.

Messi je na toj utakmici postigao sjajan 55. pogodak i tako postao najbolji strijelac reprezentacije svih vremena, oborivši rekord Gabriela Batistute od 54 postignuta gola.

Međutim, 29-godišnjak, koji slavi rođendan danas, nije bio dobro raspoložen jučer u avionu sa suigračem Sergiom Aguerom. Messi nije bio oduševljen jer je let iz Houstona za New Jersey, gdje se igra finalna utakmica, bio odgođen, te su on i ostali reprezentativci morali čekati.

Zvijezda Barcelone je svoje frustracije odlučila podijeliti na Instagramu, gdje u opisu objave otvoreno kritikuje svoj nogometni savez.

“Još jednom čekamo na avion da krene ka našem odredištu. Kakva katastrofa je AFA (Argentinski nogometni savez), moj bože!”

Nedugo nakon ove objave stiglo je i priopćenje iz saveza u kojem piše da taj let nije bio u njihovim rukama i da je odgođen zbog vremenskih neprilika.

“Argentinski nogometni savez obavještava da je let koji je prevozio reprezentaciju u New Jersey bio odgođen zbog loših vremenskih uvjeta. Također, AFA savjetuje da su svi letovi organizovani od strane samih organizatora Copa Americe Centenario.”

[su_betathome5besplatno]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!