NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI NAHVALIO SVOJA DVA SUIGRAČA: "Ovo su dva najvažnija igrača u...

LIONEL MESSI NAHVALIO SVOJA DVA SUIGRAČA: “Ovo su dva najvažnija igrača u Barceloni.”

Naravno da je nogomet momčadski sport, ne postoji niti jedan igrač na svijetu koji bi mogao pojedinačno osvojiti bilo koji trofej. Unatoč tome, postoji nekoliko igrača koji su sposobni povući gotovo svaku momčad do uspjeha.

Jedan od njih je Lionel Messi koji je upravo proslavio svoju šestu nagradu za Zlatnu kopačku, njegova treća za najboljeg strijelca.

U svom govoru je zahvalio dvojici igrača za koje je smatrao da su mu bili najvažniji u tom osvajanju ove nagrade, jedan od njih će vam definitivno doći kao iznenađenje.

Prema izvještaju Football-Espana, dotični igrači bili su Luis Suarez i Jordi Alba. Čini se da je Suarez igrač kojem očigledno treba zahvaliti, s obzirom na njegov naporan rad i vještine što je Messiju dalo dovoljno prostora.

Jordi Alba bi mogao doći kao iznenađenje, ali to također ima smisla. Jedan od glavnih razloga zašto je Messi tako uspješan je što igra u uravnoteženoj momčadi koja pruža protivniku mnogo stvari o kojem će se brinuti. Alba dolazi uz lijevi bok terena i stvara stalni problem na toj strani.

To znači da protivnik ne može usmjeriti svoje napore na opterećivanje Messijeve strane. Mogli bi pokušati, ali to samo znači da bi Alba imao dosta prostora na lijevoj strani.

Lijevi bek je također jedan od najnesebičnijih igrača kada je u pitanu dijeljenje lopte za suigrače. Rijetko puca, a Messi zna da mora samo stići pet metara pred gol i Alba će ga definitivno uposliti. U karijeri u La Ligi je zaslužan za preko 50 asistencija, tako da neprekidno pruža golove.

Čini se da ni sve to nije zanemario Messi, koji se sigurno čini zahvalnim na doprinosu Albe tijekom prošle sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!