NaslovnicaVijestiLionel Messi nakon današnje utakmice pohvalio jednog igrača Real Madrida

Lionel Messi nakon današnje utakmice pohvalio jednog igrača Real Madrida

Barcelona je danas potpuno zasluženo slavila protiv Real Madrida rezultatom 3-0 u prvom ligaškom El Clasicu ove sezone, te tako povećala prednost u La Ligi na nevjerovatnih 14 bodova za sjajan kraj prvog dijela sezone, u kojem su uz Manchester City jedini neporažen klub u ligama petice.

Messi pohvalio Navasa

Golove za katalonskog giganta postigli su Luis Suarez, Aleix Vidal i Lionel Messi, koji je još jednom impresionirao na Santiago Bernabeu, te oborio mnoštvo rekorda.

Nakon nešto dosadnijeg prvog poluvremena, u nastavku je uslijedila prava drama. Već početkom drugog poluvremena, u 54. minuti Sergi Roberto je uputio sjajnu asistenciju za Luisa Suareza, koji je postigao gol za vodstvo. Samo deset minuta kasnije, Dani Carvajal pravi veliku grešku nakon gužve u njegovom petercu, brani udarac rukom, te dobija crveni karton.

Siguran sa bijele tačke bio je Lionel Messi. Unatoč tome što je ostao sa igračem manje, Real Madrid nije odustajao, te je nakon Messijevog gola stvorio nekoliko izglednih prilika, ali se rezultat nije mijenjao do sudijske nadoknade, kada je upravo Messi na sjajan način prošao po desnoj strani i asistirao za gol Aleixa Vidala.

Prema pisanju španjolskog Don Balona, Argentinac je uputio riječi hvale na račun jednog igrača Real Madrida. U pitanju je navodno golman Keylor Navas. Rezultat je mogao biti dosta gori za ‘kraljevski’ klub da na golu nije bilo kostarikanskog reprezentativca, koji je imao nekoliko vrhunskih obrana, baš kao i njegov golmanski kolega na drugoj strani, Marc-Andre ter Stegen.

Međutim, uprkos tom potezu jednog od najboljih nogometaša svih vremena, prema svemu sudeći, bliži se Navasov kraj na Santiago Bernabeuu. Španjolski mediji su nedavno objavili kako je Real Madrid sve dogovorio sa golmanom Athletic Bilbaa Kepom Arrizabalagom, koji u klub stiže u zimskom prelaznom roku.

Ukoliko on ne dođe, Los Blancosi imaju i nekoliko drugih opcija. Prva u nizu je David De Gea, koji je bio na korak od prelaska u klub u ljeto 2015. godine, ali taj transfer se nije dogodio. Druga opcija je zvijezda Chelseaja i belgijske reprezentacije Thibaut Courtois, koji bi se također poput Davida De Gee mogao vratiti u dobro poznatu La Ligu, dok Los Blancosi također prate i razvoj situacije u Milanu, gdje je Donnarumma u svađi sa navijačima i upravom kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!