NaslovnicaVijestiLionel Messi nakon samo jedne sezone napušta PSG?

Lionel Messi nakon samo jedne sezone napušta PSG?

Lionel Messi bi mogao napustiti PSG nakon samo jedne sezone, a pouzdani izvor iz Francuske tvrdi da bi mogao otići ako klub ne postigne jedan cilj.

Messijev prelazak u PSG prošlog ljeta dogodio se zbog toga što ga Barcelona nije mogla registrirati za sezonu.

Iako je 34-godišnjak osvojio sedmu Zlatnu loptu otkako se preselio na Park Prinčeva, nešto što je zbunilo njegovog sina koliko i navijače, nagradu je osvojio za njegova dostignuća sa Barcom i Argentinom.

Do sada nije pronašao formu u Ligu 1, zabio je samo jedan gol u 11 nastupa u ligi. Stvari su bile bolje u Ligi prvaka, sa pet golova u pet utakmica.

I očito ako se ta forma nastavi u Europi, Messi može pomoći PSG-u da po prvi put u povijesti postane europski prvak.

“Messiju će uvijek nedostajati ‘mojo’ koji je imao u Barceloni”, rekao je bivši veznjak Barcelone Lobo Carrasco.

“Ako uspije, a to znači i osvajanje Lige prvaka, mogao bi produžiti ostanak na još jednu godinu.”

“Ako PSG ne osvoji Ligu prvaka, ova godina će biti duga.”

“Mislim da ne žali zbog svoje odlue u sportskom smislu, ali na osobnoj razini je shvatio da je pogriješio.”

Messi se trenutno oporavlja od Covida, a propustio je prvu utakmicu francuskog velikana u novoj godini, kada su pobijedili Vannesa u Coup de Franceu.

Očekuje se da će se napadač vratiti na vrijeme za utakmicu Ligue 1 protiv Lyona koji se muči, koji trenutno ima sedam bodova manje od četiri najbolja na 13. mjestu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!