NaslovnicaVijestiLionel Messi nije postigao gol samo protiv ovih osam klubova!

Lionel Messi nije postigao gol samo protiv ovih osam klubova!

Golom Lionela Messija protiv Cadiza u nedelju znači da nije uspio zabiti protiv samo osam momčadi sa kojim se suočio u svojoj karijeri.

Lionel Messi nije postigao

Do jučer, šestostruki osvajač Zlatne lopte nikada nije postigao gol andaluzijskoj ekipi, ali ih je prekrižio sa svog popisa kada je na Nou Campu postigao iz jedanaesterca.

U 17 godina Messijevog profesionalnog rada otkako je debitirao u Barceloni, postigao je smiješnih 655 golova u 762 nastupa i zabio protiv 69 od 78 momčad protiv kojih je igrao.

Samo osam momčadi uspjelo ga je zaustaviti u postizanju gola. Inter je najveća momčad na popisu, a Messi je odigrao četiri nastupa protiv talijanskog velikana – uključujući tri protiv Jose Mourinha 2009/10 sezone kada su Nerazzurri osvojili treble.

Također nije zabio ni protiv Rubin Kazana, Benfice, Udinesea, Al Saada, Xereza, Murcije i Grameneta.

Gramenet je pobijedio Franka Rijkaarda u kupu kralja, što je bio Messijev treći službeni nastup, dok je također propustio postići gol protiv Udinesea u utakmici Lige prvaka 2005. godine, gdje je Ronaldinho postigao hat-trick u pobjedi od 4-1.

Protiv Al-Sadda, Real Murcije i Benfice je imao asistencije, ali nije uspio zabiti – dok je u oba nastupa protiv Xereza bio zamjena.

Ruski Rubin Kazan je izuzetno tvrd orah za Messija i Barcelonu. Ne samo da nije zabio protiv njih, već je samo jednom okusio pobjedu u četiri susreta – dva su remizirali, jedan su izgubili.

Messi je u jednoj fazi imao poteškoća protiv Chelseaja i Liverpoola, ali je to ostavio iza sebe impresivnim nastupima u Ligi prvaka posljednjih godina.

Igrajući protiv velike šestorke Premier lige, Messi ima senzacionalni rekord od 26 golova u 34 utakmice. Uopće nije loše s obzirom da nikada nije igrao u Engleskoj.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!