NaslovnicaVijestiLionel Messi o sastanku sa predsjednikom SAD-a, Barackom Obamom

Lionel Messi o sastanku sa predsjednikom SAD-a, Barackom Obamom

Najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi danas je izjavio da bi bio veoma ponosan da se sastane sa američkim predsjednikom Barackom Obamom.

Lionel Messi

Naime, Obama je nedavno izjavio da je njegoa ćerka od njega tražila da ga upozna sa Argentincem, ali Obama joj to nije mogao ispuniti.

“Moje kćerke su upoznale Papu, sada žele upoznati Messija, ali još uvijek se nisam uspio sresti s njim.”, izjavio predsjednik najmoćnije zemlje na svijetu.

“Bio sam iznenađen kada sam čuo da je to Obama rekao. Ne znam zašto je to rekao, bio bih ponosan da ga upoznam, kao i njegovu ćerku, ali izgleda da je to teško realizovati. Ne znam da li je taj sastanak uopšte izvodljiv. Možda je on to rekao jer je bio u posjeti Argentini, ali samo vam mogu reći da sam veoma iznenađen”, kaže igrač Barcelone i reprezentativac argentinske reprezentacije.

“Kda mi je Kun (Agüero) to rekao, bio sam iznenađen kao i svi. Istina je da i ja želim upoznati njega. Ne znam da li će to biti moguće.”

Kada ga je novinar pitao ‘da li će na susret sa Obamom, ako do njega dođe, povesti i Agüera’, Leo je odgovorio: “Naravno, njega vodim svugdje sa sobom (smijeh).”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Messi je sinoć sa svojom Argentinom savladao Čile sa 2-1, a on je bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu, iako nije postigao gol. Pogotke za ‘Gaučose’ postigli su Angel di Maria i Gabriel Mercado, dok je jedini gol za Čile postigao Felipe Gutierrez.

Argentina će u šestom kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvno ugostiti Boliviju 30. marta. Argentina se trenutno nalazi na četvrtom mjestu sa osam bodova, čak pet bodova manje od vodećeg Ekvadora.

Podsjetimo, iz južnoameričke zone na Svjetsko prvenstvno 2018. godine u Rusiji plasiraće se četiri prvoplasirane reprezentacije, dok će peta igrati doigravanje sa pobjednikom iz zone Okeanije.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!