NaslovnicaVijestiLionel Messi odabrao dva najbolja kluba na svijetu na temelju rezultata i...

Lionel Messi odabrao dva najbolja kluba na svijetu na temelju rezultata i igre

Lionel Messi ističe se svojim nastupima u MLS-u, gdje je postigao značajan broj golova i pružio brojne asistencije. Za svoj Inter Miami je u 12 ligaških utakmica zabio 12 golova i asistirao za još devet, dok je ukupno u ovoj sezoni postigao 14 golova uz 11 asistencija u 15 odigranih susreta. Iako je u SAD-u, Messi i dalje prati zbivanja u europskom nogometu.

Unatoč godinama dominacije u dresu Barcelone u La Ligi i izazivanju nevolja za Real Madrid, za njega je madridski velikan nakon osvajanja 15. Lige prvaka trenutačno najbolja momčad na svijetu. Konkretnije, na pitanje o najboljoj momčadi na svijetu, dao je sljedeći odgovor:

“Ako pogledate rezultate, to je Madrid. Ako pogledate igru, sviđa mi se stil Guardiolinog Manchester Cityja. Mislim da će svaki klub u koji Guardiola dođe biti poseban, zbog toga kakav je Pep, kako trenira i kako igraju njegove momčadi. Mislim da je City najbolji, ali po rezultatima to je Madrid.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!