NaslovnicaVijestiLionel Messi odgovorio na tvrdnje da ima dvije ponude da ode iz...

Lionel Messi odgovorio na tvrdnje da ima dvije ponude da ode iz Barcelone!

Lionel Messi odgovorio je na tvrdnje da ima dvije ponude da napusti Barcelonu.

Lionel Messi odgovorio

Šesterostruki pobjednik Zlatne lopte u svom ugovoru sa Barcelonom ima posebnu klauzulu koja mu omogućuje raskid ugovora na kraju svake sezone – nešto što su Andres Iniesta i Carles Puyol imali mogućnost učiniti tijekom svog vremena na Nou Campu.

Argentinac je u više navrata je bio u svađi sa svojim poslodavcima u posljednje vrijeme, posebno sa sportskim direktorom Ericom Abidalom, kao i njegovom snažnom izjavom o igračima Barcelone koji su smanjili plaću od 70% zbog tekuće krize COVID-19.

TNT Sports je izvijestio da Inter i Newells Old Boys, gdje je prveo prvi dio svog razvoja, čekaju da on donese odluku o svojoj budućnosti.

Novinar Martin Castilla je rekao: “Leo ima ponudu od Newellovih Old Boysa da se vrati kući, ali Inter ga želi i ono što je Moratti rekao je istina.”

“Oni su spremni za pregovore, tada će odluka biti Messijeva. Ali Inter na tome sigurno radi.”

Međutim, sam Messi se pojavio na Instagramu kako bi u potpunosti negirao glasine, nazivajući ih lažnim vijestima.

Bivši predsjednik Intera Massimo Moratti je nedavno razgovarao o tome da će Messi možda krenuti na San Siro, iako je i sam priznao da je dio njega govorio kao navijač i da ne zna za potencijalni dogovor.

Bilo kako bilo, teško je zamisliti Messija u drugom dresu, ali bivši igrač Barcelone Francisco Carrasco smatra da postoji velika šansa da 32-godišnjak napusti klub u skorijoj budućnosti.

“Messi je bolestan,” rekao je Carasco u veljači.

“U svim godinama u kojima sam ga gledao i volio sam način na koji igra. Messi je prvi put jednom nogom van Nou Campa. Nikada to prije nisam mogao reći.”

Messi je postigao nevjerojatna 627 golova na klupskoj razini, osim što je oborio bezbroj pojedinačnih rekorda na Nou Campu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!