NaslovnicaVijestiLionel Messi odgovorio na tvrdnje da je platio kauciju od 1.3 milijuna...

Lionel Messi odgovorio na tvrdnje da je platio kauciju od 1.3 milijuna za Ronaldinha!

Brazilac, koji je pomogao Messiju da postigne svoj prvi gol za Barcelonu, ovaj je tjedan pušten iz zzatvora uz kauciju, nakon što je proveo tamo 32 dana nakon korištenja lažnih putovnica.

Lionel Messi odgovorio

Njegovi odvjetnici platili su ukupno 1.6 milijuna dolara jamčevine za Ronaldinha i njegovog brata Roberta de Assis Moreire, koji je ujedno i njegov menadžer.

Bilo je divljih izvještaja o tome kako je Messi došao da mu pomgne, ali Messi je otišao na Instagram da označi priče koje su ‘lažne’.

U istoj objavi šesterostruki osvajač Zlatne lopte također je oštro demantirao izvještaje da ima ponude bivšeg kluba Newells Old Boysa i Intera iz Milana da napusti Barcelonu.

“Ono što su prije nekoliko tjedana rekli u tim istim novinama je bila lažna vijest o Newellu,” napisao je Messi na društvenim mrežama.

“Hvala Bogu što im više nitko ne vjeruje.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!