NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI PODNIO ZAHTJEV U BARCELONI: "Pustite ga neka ode u Real...

LIONEL MESSI PODNIO ZAHTJEV U BARCELONI: “Pustite ga neka ode u Real Madrid”

Lionel Messi podnio zahtjev u Barceloni! Zvijezda Barcelone Lionel Messi se navodno zalaže za to da njegov klub ne ide po zvijezdu Atletico Madrida Antoine Griezmanna, što znači da će sada put biti otvoren ka Real Madridu.

LIONEL MESSI PODNIO

A to bi, prema pisanju Don Balona, moglo značiti dobru vijest za Liverpool, jer je sugerirano da bi se Griezmann mogao pridružiti ekipi Zinedine Zidanea, umjesto njihovog Sadio Manea.

Marca je među izvorima koji snažno povezuju Manea sa Real Madridom prije ovog ljeta, ali sada se čini da Don Balon tvrdi da bi Griezmann mogao biti glavni cilj zbog ovog razvoja sa Barcelonom i Messijem.

Naravno, ova saga će vjerojatno proći kroz brojne preokrete tijekom narednih mjeseci, kao što je to bilo prošle godine prije nego što je Griezmann naposljetku ostao u Atleticu.

Ipak, navijači Liverpoola će biti nestrpljivi i nadaju se da će Mane ostati na Anfieldu, a Senegalac se već pokazao kao jedna od najboljih igrača ove sezone u Premier ligi.

Sada bi ga bilo vrlo teško izgubiti, a Liverpool će sigurno morati da poboljša svoje nedavne rekorde od prodaje zvijezda u europsku elitu baš u trenutku kada dosegnu svoj vrhunac.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!