NaslovnicaVijestiLionel Messi pozvao Barcelonu da potpiše napadača Liverpoola!

Lionel Messi pozvao Barcelonu da potpiše napadača Liverpoola!

Lionel Messi je pozvao Barcelonu da potpiše napadača Liverpoola Sadija Manea prije njegovog odlaska sa Nou Campa, prema izvješćima u Španjolskoj.

Mane, koji je nedavno osvojio Afrički kup nacija sa Senegalom, posljednjih je sezona više puta povezivan sa katalonskim velikanom.

EVO KAKO SMO U NEDELJU OSTVARILI DOBITAK OD 1500€!

DOBITNI LISTIĆ

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Radio postaja SER Catalunya tvrdi da je Messi prošlog ljeta tražio od Barcelone da potpiše sa Maneom kao jedan od uvjeta da ostane na Nou Campu.

Argentinski reprezentativac želio je da klub potpiše s Maneom kao dio njihovih širih napora da izgrade konkurentniji sastav, nakon trećeg mjesta u La Ligi prethodne sezone.

Međutim, taj potez nije se ostvario i Messi se kasnije pridružio PSG-u kada je postalo jasno da si Barcelona više ne može priuštiti zadržavanje sedmerostrukog osvajača Zlatne lopte.

Prema izvješću, Barcelona je “izravno” stupila u kontakt s Maneovim predstavnicima.

Međutim, Liverpool je odbacio prodaju 29-godišnjaka, koji na Anfieldu ima ugovor do 2023. godine.

Mane bi se trebao vratiti u Liverpool u narednim danima nakon što je pomogao Senegalu da osvoji svoj prvi AFCON naslov.

Zabio je pobjednički penal u raspucavanju protiv Egipta u nedeljnom finalu, koje je nakon produžetaka završilo bez golova.

Najnovije vijesti

Chelsea sprema rekordni transfer. Ponudili 65 milijuna eura za 17-godišnjaka

0
Posljednjih godina Chelsea je uložio značajna sredstva u pojačanja, a njihov posljednji potez pokazuje da će ta praksa biti nastavljena. Fabrizio Romano izvještava da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!