NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI PRESTRAŠEN: Evo što je rekao o potencijalnom transferu Neymara u...

LIONEL MESSI PRESTRAŠEN: Evo što je rekao o potencijalnom transferu Neymara u Real Madrid

Sada kada je sezona 2017/18 u osnovi završena i približava se ljetni prijelazni rok, glasine o Neymaru i o njegovom napuštanju PSG-a zbog Real Madrida ne prestaju.

LIONEL MESSI PRESTRAŠEN

Vjeruje se da Neymar žali zbog svog rekordnog transfera u Francusku prošlog ljeta i ne sviđa mu se stil igre u Francuskoj.

Povratak u Barcelonu je spominjan, a da ne spominjemo prelazak u Premier ligu, ali Real Madrid je favorit i menadžer Zinedine Zidane je veliki obožavatelj brazilskog internacionalca.

“Mislim da svaki važan igrač želi igrati u Real Madridu, svi žele doći da igraju ovdje, to je neizbježno”, rekao je Zidane za nedavne glasine.

“Ne znam jesu li šefovi Real Madrida pregovarali za Neymara. Ne vjerujem, jer ono što nam je važno radimo u ovom trenutku, a ostale stvari će doći nakon što se transferni rok otvori.”

Zidanea su također pitali da li bi Neymar mogao igrati uz Cristiana Ronalda, a onje odgovorio: “Dobri igrači su uvijek kompatibilni.”

Ukoliko se pridruži Real Madridu, Neymar će slijediti kontraverzne korake Ronalda i Luis Figa.

To je transfer koji se ne bi dobro odrazio na navijače Barcelone i postoji osjećaj da će igrači biti duboko povrijeđeni.

Lionel Messi je sada reagirao na glasine o Neymarovom prelasku na Bernabeu i dao je svoje iskreno mišljenje o situaciji rekavši da će to biti teško prihvatiti.

Messi i Neymar su bili članovi tima četiri godine u Kataloniji, pa nije iznenađenje da će Argentinac biti povrijeđen ako se to dogodi.

“Bilo bi strašno zbog svega što Neymar znači Barceloni”, rekao je Messi za TyC Sports.

“Osvojio je važne titule, osvojio je Ligu prvaka, osvojio je La Ligu.”

“Ako završi u Madridu, bit će to težak udarac za nas i za cijelu Barcelonu, a na nogometnoj razini to bi Madrid učinilo mnogo jačima nego što su već bili.”

Messi zvuči istinski prestrašen da će Neymar da se pridruži žestokim rivalima Barcelone, što nismo obično navikli od 30-godišnjaka.

Ali je u pravu – Neymar bi učinio Real Madrida mnogo mnogo jačim i zamisao da igra sa Cristianom Ronaldom je zastrašujuća.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!