NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI SAVJETOVAO BARCELONU: "Dovedite ga prije nego što to Arsenal uradi!"

LIONEL MESSI SAVJETOVAO BARCELONU: “Dovedite ga prije nego što to Arsenal uradi!”

Lionel Messi je navodno pozvao Barcelonu da krene naprijed i potpiše braniča Athletic Bilbaa Unaia Nuneza, igrača kojeg Arsenal također traži.

LIONEL MESSI SAVJETOVAO

Daily Mail je ranije ovaj tjedan napomenuo da i Topnici i Everton žele Bilbaovog Nuneza, što je Messiju izgleda provuklo pažnju, ako je vjerovati ovim izvješćima sa stranih medija.

Don Balon napominje da Argentinac poziva svoj klub da se sabere i da zajedno dovedu Nuneza na Nou Camp prije nego što bude prekasno, a to će ih koštati oko 30 milijuna eura s obzirom da je to ukupan iznos igračeve otpusne klauzule.

Barceloni bi definitivno odgovarala dodatna opcija u obrani, s obzirom da je Samuel Umtiti sklon ozljedama.

Francuz ove godine još uvijek nije igrao za Barcelonu, nešto što se svodi na njegovu sposobnost da ostane što dalje od ozljeda.

S obzirom na to, Barca ima samo Piquea i Lengleta u srcu njihove obrane s obzirom da je Jean-Clear Todibo još uvijek vrlo neiskusan.

Nunez je do sada ove godine igrao samo tri utakmice za Bilbao, pri čeu Španjolac naizgled zaostaje za Yeray Alverzom i Inigom Martinezom na San Mamesu.

30 milijuna eura sjajna je cijena za ovog igrača koji pred sobom ima cijelu profesionalnu karijeru, a tek ostaje da se vidi mogu li Barca ili Arsenal da u skorijoj budućnosti dovedu ovog nogometaša.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!