NaslovnicaVijestiLionel Messi se 2023. godine seznacionalno vraća u Barcelonu?

Lionel Messi se 2023. godine seznacionalno vraća u Barcelonu?

Lionel Messi bi se mogao senzacionalno vratiti u Barcelonu 2023. godine nakon imenovanja Xavija za glavnog trenera kluba, prema zapanjujućim izvještajima.

Lionel Messi se 2023

Šestostruki osvajač Zlatne lopte bo je spreman za smanjenje plaće od 50% u pokušaju da na ljeto potpiše novi ugovor sa Barcelonom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, Barcelona nije mogla zadržati Messija zbog finansijskih propisa La Lige, koji su spriječili potpisivanje novog ugovora.

Legenda Barcelone emotivno je napustila Camp Nou prije nego što je na ljeto završila zapanjujući besplatni transfer u PSG.

Messi je potpisao unosan dvogodišnji ugovor s PSG-om, s mogućnošću produljenja za još godinu dana.

Međutim, Barcelona vjeruje da bi se superzvijezda PSG-a mogla namamiti natrag na Camp Nou kada mu ugovor istekne 2023. godine.

Kako navodi Marca, novoimenovani menadžer Barcelone Xavi mogao bi biti ‘ključ’ za Messijev povratak u klub.

Xavi, koji je naslijedio Ronalda Koemana u Barceloni, igrao je uz Messija tijekom legendarne karijere u španjolskom klubu.

Mediji prenose da bi 41-godišnja španjolska legenda mogla ‘nagovoriti’ argentinskog napadača da zaigra pod njegovim vodstvom u Barceloni.

Bivši predsjednički kandidat Barcelone Victor Font, koji je izgubio od Joana Laporte na izborima 2021., pozvao je ekipu La Lige da ponovno potpiše Messija 2023. godine.

“Njegov je odlazak zaslužio da bude na ulazna vrata”, rekao je za RAC 1.

“Od tog trenutka klub bi trebao razmišljati o tome kako bi se Messi mogao vratiti u Barcelonu 2023.”

Xavi je napustio katarski Al Sadd nakon što je Barcelona ispunila njegovu oslobađajuću klauzulu, a pobjednik Svjetskog prvenstva 2010. imenovan je za menadžera kluba do 2024. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!