NaslovnicaVijestiLionel Messi se posvađao sa suigračem iz PSG-a. Tražio da ga klub...

Lionel Messi se posvađao sa suigračem iz PSG-a. Tražio da ga klub proda!

Lionel Messi se navodno posvađao sa suigračem iz PSG-a Maurom Icardijem i želi da klub proda njegovog kolegu Argentinca.

Lionel Messi se posvađao

Nakon što je napustio Barcelonu kada je La Liga odbila prihvatiti njegov novi ugovor zbog ograničenja plaće u klubu, Messi je prešao u PSG u besplatnom transferu i na ljeto potpisao dvogodišnji ugovor.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zabio je tri gola u Ligi prvaka, uključujući i utakmicu protiv Leipziga, ali još uvijek nije postigao gol u Ligue 1.

Na prvi pogled se čini kako se Messi dobro uklopio u svojoj novoj sredini nakon 21-godišnjeg boravka u Barceloni, ali El Nacional kaže da šestostruki osvajač Zlatne lopte ima napet odnos sa Icardijem i da to počinje izazivati podjelu u svlačionici Mauricija Pochettina.

Tvrdi se da svađa proizilazi iz činjenice da Icardi smatra da je Messi glavni razlog zbog kojeg on ne igra u reprezentaciji već tri godine.

Posljednji nastup je imao u prijateljskoj utakmici protiv Meksika 2018. godine.

Navodi se da je Messijev dolazak u PSG promijenio dinamiku momčadi i priča se da bi Icardi, potpisan iz milanskog Intera, mogao biti otpušten.

Prema izvješćima, PSG je spreman prodati Icardija u Barcelonu ili ga zamijeniti za Sergija Aguera, Messijevog bliskog prijatelja i dugogodišnjeg cimera.

Legenda Manchester Cityja je na ljeto potpisala za Barcelonu, gdje je mislio da će po prvi put igrati sa Messijem na klupskoj razini, da bi 34-godišnjak skoro odmah napustio Nou Camp.

Ovaj tjedan, nakon vrlo javne prepirke na društvenim mrežama s njegovom suprugom Wandom Narom nakon tvrdnji da je varao, pojavili su se izvještaji da je Icardi prijetio da će napustiti PSG ako mu se ljepša polovica ne vrati.

Čini se da su se Wanda i Icardi sada pomirili.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!