NaslovnicaVijestiLionel Messi uzima u obzir mogućnost prelaska u 'treći' klub, pored interesa...

Lionel Messi uzima u obzir mogućnost prelaska u ‘treći’ klub, pored interesa PSG-a i Cityja!

Superzvijezda Barcelone Lionel Messi bi mogao preći u Inter usred intenzivnih špekulacija o transferu u PSG i Manchester City, pišu izvješća.

Lionel Messi uzima

33-godišnji argentinski napadač zapanjio je svijet na ljeto kada je predao zahtjev za transfer i želio da napusti Barcelonu.

Međutim, Messi je ostao na Camp Nou još jednu sezonu jer je odbio ići na sud sa španjolskim klubom.

Šestostruki osvajač Zlatne lopte bio je jako povezan sa Cityjem i PSG-om prošlog ljeta, ali Inter se također pojavio kao jedan od klubova koji bi mogao potpisati Messija sljedeće ljeto.

Kapetan Barcelone moći će slobodno pregovarati sa klubovima izvan španjolske lige kada se prijelazni rok otvori u siječnju.

Prema španjolskim novinama Okdiario, Messi sada razmatra prelazak u Inter, kao i u City ili PSG.

City bi mogao biti spreman za okupljanje Messija i bivšeg trenera Barcelone Pepa Guardiole.

PSG je u međuvremenu ima finansijsku snagu da se bori za ovaj potpis sa Cityjem, a Neymar je želio da se sastane sa svojim bivšim suigrače,.

Govoreći nakon pobjede PSGa protiv Manchester Uniteda (3-1) ranije ovog mjeseca, Neymar je rekao: “Najviše želim ponovo igrati sa Messijem, kako bi mogao ponovo uživati na terenu sa njim.”

“Mogao bi igrati umjesto mene. Siguran sam da neće imati problema. Želim ponovno igrati s njim i siguran sam da to moramo učiniti sljedeće sezone.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!