NaslovnicaVijestiLionel Messi zabranio transfer dva napadača u Barcelonu, jer želi da skupe...

Lionel Messi zabranio transfer dva napadača u Barcelonu, jer želi da skupe novac za Neymara!

Španjolski tisak poznat je po tome što je vrlo precizan kad je riječ o izvještaju o transferu, pa bi ova priča bila posebno iznenađujuća ako je to istina.

Na neki način dovoljno je da Lionel Messi ima malo moći kada je u pitanju potpisivanje novih igrača za klub, ali morate preispitati stvari rade li samo ono što on kaže i oslanjaja na svoje prijatelje.

Izvještaj DonBalona dao je najnovije informacije o Barcinoj potrazi za novim napadačem nakon što je Luis Suarez zadobio tešku ozljedu, ali izgleda da Messi želi da klub drži njegovog prijatelja.

Oni tvrde da je Barca željela potpisati Rodriga Morena iz Valencije ili Lautaro Martinez iz Intera, ali Messi je stavio veto na obje ponude.

Čini se da želi da klub zadrži Suareza i vjeruje mu kad se vrati od ozljede, a istovremeno štedi njihov novac za vraćanje Neymara u klub sljedećeg ljeta.

Ovo su Messijeve posljednje sjajne godine, tako da klub treba učiniti sve što može kako bi ga usrećio i izgradio pobjednički tim, ali isto tako im treba osigurati da mogu biti uspješni čim on krene dalje.

Dopustiti mu da diktira transfere na ovaj način vjerojatno nije najbolja ideja.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!