NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI ZABRINUT: Manchester United dovodi jednog od njegovih omiljenih igrača!

LIONEL MESSI ZABRINUT: Manchester United dovodi jednog od njegovih omiljenih igrača!

Lionel Messi zabrinut. Manchester United dovodi jednog od njegovih omiljenih igrača. Manchester United je navodno spreman platiti čak 44 milijuna funti i ponuditi visoku plaću Jordi Albi kako bi ga uvjerio da im se pridruži u transferu iz Barcelone.

Lionel Messi zabrinut

Španjolac je već nekoliko godina zvijezda kluba i zemlje i nesumnjivo bi mogao zasijati u Premier ligi i Ligi prvaka za klubove poput Uniteda.

[su_bet365_koeficijenti]

Najnovije špekulacije sa Albom dolaze iz Don Balona, koji je dodao kako bi interes Crvenih đavola za ALbu mogao biti briga za njegovog suigrača Lionel Messija, koji ga visoko cijeni.

Članak govori o tome kako Messi gleda Albu kao jednog od najvažnijih igrača na Nou Campu, a par je poznat i po vrhunskoj vezi već neko vrijeme.

[su_bet365_100bonus]

Ostaje da se vidi da li United može potpisati 29-godišnjaka, ali ponuda od 44 milijuna funti za igrača te starosti može biti primamljiva za Barcelonu, koja će biti uvjerena da će privući još jedno veliko ime koje bi popunilo njegovo mjesto.

Katalonski divovi često potpisuju najbolje igrače na svijetu, iako se u u ovom slučaju bolje savjetuje da zadrže Albu zbog njegove kvalitete, iskustva i odnosa na terenu sa glavnim igračem Lionel Messijem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!