NaslovnicaVijestiLionel Messi želi da Barcelona dovede zvijezdu Liverpoola: "On je mašina za...

Lionel Messi želi da Barcelona dovede zvijezdu Liverpoola: “On je mašina za asistencije”

Barcelonina superzvijezda Lionel Messi se navodno zalaže da njegov klub ostvari transfer za Liverpoolovog desnog beka Trenta Alexandera-Arnolda.

Lionel Messi želi

Trenutačno je engleski internacionalac jedan od najboljih mladih igrača na svijetu, koji je postao izuzetno važan dio ove ekipe Liverpoola u posljednjih nekoliko godina.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


U Barceloni tek trebaju istinski zamijeniti legendarnog Danija Alvesa u toj napadačkoj ulozi desnog beka, a Alexander-Arnold se sigurno čini idealnim kandidatom za specifičnosti te uloge.

Prema Don Balonu, to je dovelo Messija da podrži potpisivanje ovog pojačanja, čak i ako se čini da su male vjerojatnoće da će Liverpool uopšte pustiti 21-godišnjaka u ovoj fazi.

Alexander-Arnold je došao iz akademija na Anfieldu i lokalni momak koji će zasigurno željeti uživati ​​u uspjehu u svom dječačkom klubu.

Liverpool se uvelike poboljšao pod vodstvom trenutnog menadžera Jurgena Kloppa, a Alexander-Arnold je procvjetao u taktičkom sustavu njemačkog taktičara, gdje je postavio rekord za najviše asistencija koje je branič pružio u jednoj sezoni Premier lige prošle sezone i ponovo se popeo na vrh tabele za asistencije ove godine za Liverpool.

Iako je Liverpool ranije izgubili zvijezde od Barcelone, poput Luis Suarez i Philippe Coutinho, sada se čini da igrači imaju manje motivacije za zamjenu Anfielda za Nou Camp.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!