NaslovnicaVijestiLionelu Messiju zabranjeno trenirati sa Barcelonom!

Lionelu Messiju zabranjeno trenirati sa Barcelonom!

Lionel Messi trenutno ne smije trenirati sa Barcelonom, jer još uvijek nije potpisao novi ugovor sa klubom. Messi je, unatoč tome što je kapetan barcelone i rekordni strijelac svih vremena, još uvijek slobodan igrač nakon što mu je 30. lipnja istekao ugovor na Nou Campu.

Očekuje se kako će potpisati novi ugovor koji će Messiju smanjiti plaću za 50% zbog teške finansijske situacije u Barceloni.

Međutim, AS kaže da Messi neće trenirati sa klubom sve dok ne potpiše novi ugovor. 34-godišnjak otišao je na odmor u Miami nakon što je osvojio Copa Americu, svoj prvi međunarodni trofej sa Argentinom.

Trebao se danas vratiti na trening u Ciutat Esportivu, ali trenutno je na Ibizi sa bivšim suigračima Luisom Suarezom i Cescom Fabregasom i njihovim obiteljima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!