NaslovnicaVijesti'Lisice' u problemima: (Po)najbolji igrač im je ozlijeđen

‘Lisice’ u problemima: (Po)najbolji igrač im je ozlijeđen

Napadač Leicester Cityja Jamie Vardy trebao bi biti izvan terena sljedeća dva tjedna zbog lakše operacije.

OIR_resizer

Englez je najbolji strijelac Premier lige ove sezone sa 15 pogodaka u uvodnih 20 utakmica. Upravo on ponajviše je zaslužan što se ‘lisice’ drže prvi samom vrhu ljestvice.

Između ostaloga, Vardy je uspio postići pogodak u 11 uzastopnih utakmica te je tako 28-godišnjak oborio rekord Ruuda van Nistelrooya.

Kako bilo, BBC Sport javlja kako će Vardy propustiti naredna dva tjedna jer mora na lakšu operaciju prepone.

‘Lisice’ nisu uspjele postići pogodak u prošle tri utakmice te sada za vodećim Arsenalom zaostaju dva boda, dok pred Manchester Cityjem imaju bod prednosti.

Vardy bi tako mogao propustiti tri utakmice, a Leicester u naredne tri utakmice dvaput igra protiv Tottenhama (FA Kup i Premier liga) te protiv Aston Ville 16. siječnja.

[su_unibet_advent_calendar]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!