NaslovnicaVijestiLista 50 najboljih tinejdžera u europskom nogometu

Lista 50 najboljih tinejdžera u europskom nogometu

CIES Nogometna observartorija je dobro poznata kao najveći nogometni klubovi. Jedna od glavnih stvari koje oni čine jest savršeno istražena lista najvrednijih igrača svjetskog nogometa proučavajući sve činjenice i brojke – Neymar je igrač kome je pripao taj naslov u vrijednosti od 213 milijuna eura.

Lista 50 najboljih

CIES je ponovo uradio istragu, gdje su stvorili popis od 50 najboljih tinejdžera u europskom nogometu nakon dvije godine studija.

Pobjednik? Gianluigi Donnarumma iz AC Milana, s vratarom koji je već prepoznat kao prirodni nasljednik talijanske legende Gianluigi Buffona.

Nevjerojatno je da je Kylian Mbappe PSG-ov igrač, kojeg većina smatra najboljim mladim igračem u Europi – dospio samo na treće mjesto, sa Christian Pulisićem na četvrtom.

Na drugom mjestu se nalazi Toulousev Alvert Lafont, relativno nepoznato ime na engleskim obalama, ali vratar ima sjajnu reputaciju iz svojih izvedbi u ligi 1.

[su_watch_live_football]

Ali, koje igrače iz Premier lige su stavili na tu listu? Pa, samo su tri igrača iz Premier lige na listi sa Evertonovim Tomom Daviesom na najboljem sedmom mjestu.

Timothy Fosu-Mensah, koji je trenutačno na posudbi u Crystal Palaceu je sljedeći na 32. mjestu, sa Liverpoolovim Trent Alexander-Arnolsom na 41 mjestu.

Cijelu listu možete vidjeti u nastavku.

Nedostatak igrača iz Premier lige prilično je zanimljiv s obzirom na količinu mladih zvijezda iz ostalih europskih top liga.

Bundesliga ima deset predstavnika, dok Francuska liga ima sedam.

[su_bonus]

CIES kaže da njihov sustav gleda na minute koje su igrači igrali prema sportskoj razini lige i rezultatima koje su postigli klubovi.

Oni tvrde da im to omogućuje da uspoređuju talente diljem lige na objektivnoj osnovi. Za deset godina će biti zanimljivo vidjeti jesu li njihovi podaci točni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!