NaslovnicaVijestiU Torinu su velemajstori za besplatne transfere: Lista nogometaša koji su u...

U Torinu su velemajstori za besplatne transfere: Lista nogometaša koji su u zadnjih 10 godina stigli besplatno izgleda impresivno!

Prije početka nove sezone Juventus je doveo dva vrhunska nogometaša bez odštete, a popis igrača koji su u Torinu došli bez naknade u posljednjih deset godina je doista impresivan.

Talijanski div Juventus vješto je i strateški sastavljen od vrhunskih igrača, a posebne sposobnosti klubskih pregovarača su usredotočene na igrače koji dolaze u Torino bez odštete. To se još jednom vidjelo ovo ljeto kada su u Juventus stigla dva igrača, nkoje su željelki svi veći klubovi –  Velšanin Aaron Ramsey i Francuz Adrien Rabiot.

ZVIJEZDA LIVERPOOLA ODLAZI: Agent već otputovao u Italiju na pregovore sa novim klubom!

Ramsey je potpisao za Juventus tijekom sezone , ali Adrien Rabiot se nije pojaaavljivao na radaru Stare dame do posljednjih nekoliko tjedana, kada je Juventus, odlučnim i brzim potezima, osigurao da se bivši član PSG odluči za njih. Prevedemo li Juventusov ulov u jezik nogometnog gospodarstva – Juventus je doveo igrače čija je tržišna vrijednost (prema Transfermarktu – op.a) ukupno 75 milijuna eura. Ramsey se procjenjuje na 40 milijuna, Rabot 35 milijuna.

Juventus je imao različite uspjehe u dovođenju igrača bez ugovora, ali u većini slučajeva je ishod bio vrlo pozitivno. Paul Pogba je postao naajskuplji igrač u povijesti kluba a unatoč poznim godinama, Andrea Pirlo je jedan od svojih najboljih perioda karijere u Juventusu. Saaami Khedira i Dani Alves se taakođer mogu nazvati dobrim ulovima.

Tko su svi igrači koji su došli u Juventus besplatno u posljednjem desetljeću, koliko su imali godina prilikom dolaskaa u Torino i gdje su posljednji put igrali prije potpisivanja s Juventusom? Pogledajte ispod.

2009: Fabio Cannavaro (36 godina, Real Madrid)
2010: Luca Toni (34 godine, Genova)
2011: Andrea Pirlo (32 godine, AC Milan)
2012: Paul Pogba (19 godina, Manchester United)
2013: Fernando Llorente (28 godina, Athletic Bilbao)
2014: Kingsley Coman (18 godina, Paris Saint Germain)
2015: Sami Khedira (28 godina, Real Madrid)
2016: Dani Alves (33 godine, Barcelona)
2018 : Emre Can (24 godine, Liverpool)
2019 : Aaron Ramsey (28 godina, Arsenal)
2019 : Adrien Rabiot (24 godine, Paris Saint Germain)

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!