NaslovnicaVijestiLista od 10 najskupljih momčadi na svijetu!

Lista od 10 najskupljih momčadi na svijetu!

Otkriveni su najskuplji timovi u svjetskom nogometu, a Manchester City i dalje vodi unatoč povratku Cristiana Ronalda u Manchester United.

Ronaldo će svoj drugi debi za Crvene đavole napraviti u subotu protiv Newcastlea. Njegov dolazak odveo je Uniteda dalje ispred PSG-a, ali i dalje zaostaju za gorkim suparnikom Cityjem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nogometni opservatorij CIES-a je izračunao vrijednost momčadi CItyja pod vodstvom Pepa Guardiole koja trenutno iznosi 924.5 milijuna funti.

Srušili su britanski transfer rekord potpisavši Jacka Grealisha za 100 milijuna funti.

United je na drugoj poziciji to dolazi kao šok, s obzirom na prijelazni rok PSG-a u kojem su doveli Lionela Messija, Sergija Ramosa, Ginija Wijnaludima, Achrafa Hakimija i Gianluigija Donnarummu.

Ole Gunnar Solskjaer je ljetos potpisao Jadona Sancha, Raphaela Varanea, kao i Cristiana Ronalda.

Razlika između PSG-a i Real Madrida na četvrtom mjestu je ogromna, s obzirom na to da je Real Madrid ovog ljeta potpisao samo Davida Alabu i Eduarda Camavingu.

Svih 10 najskupljih momčadi pogledajte ispod:

10. Tottenham Hotspur (473,2 milijuna funti)

9. Barcelona (496,4 milijuna funti)

8. Arsenal (541 milijuna funti)

7. Juventus (564,2 milijuna funti)

6. Liverpool (577,1 milijun funti)

5. Chelsea (669,8 milijuna funti)

4. Real Madrid (675,9 milijuna funti)

3. Paris Saint-Germain (806,4 milijuna funti)

2. Manchester United (878,5 milijuna funti)

1. Manchester City (924,5 milijuna funti)

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!