NaslovnicaVijestiLista od 20 kandidata: Joško Gvardiol ušao u uži izbor za najboljeg...

Lista od 20 kandidata: Joško Gvardiol ušao u uži izbor za najboljeg mladog igrača

Igrač Leipziga i hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol je ušao u uži izbor za nagradu Golden Boy. To je priznanje koje se daje najboljem mladom igraču na svijetu.

Bivši igrač Dinama je ove sezone bio standardan u postavi Leipziga, te je postao jedan od najboljih igrača u hrvatskoj reprezentaciji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U nedavnim utakmicama nije nastupao zbog ozljede, ali se očekuje da će igrati veliku ulogu za Zlatka Dalića na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Joško Gvardiol, međutim, nije među favoritima za osvajanje ove nagrade.

Trenutno najveće šanse imaju Englez Jude Bellingham, koji igra za Dortmund, kao i veznjak Barcelona Gavi. Treba napomenuti da je na listu od 20 kandidata ušao i slovenski napadač Benjamin Šeško.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!