NaslovnicaVijestiLISTA OD ŠEST MOGUĆIH TRANSFERA: United na ljeto dovodi jednu od ovih...

LISTA OD ŠEST MOGUĆIH TRANSFERA: United na ljeto dovodi jednu od ovih šest zvijezda!

Lista od šest mogućih transfera! United na ljeto dovodi jednu od ovih šest zvijezda! Manchester United će, kako se izvješćuje, razmotriti šest imena kako bi konačno riješili svoj obrambeni problem ovog ljeta, uključujući Kalidou Koulibalyja i Raphael Varanea.

Lista od šest

Zadnja linija je odavno proglašena kao područje koje Crveni Vragovi žele ojačati, jer imaju drugi najgori obrambeni rekord među devet najboljih momčadi u Premier ligi.

To je do neke mjere adresirano na privremenog menadžera Ole Gunnar Solskjaera, koj je nedavno nadgledao poboljšanja na oba kraja igrališta, ali čini se da je United još uvijek željan da dovede novog braniča ovog ljeta.

Kako je izvijestio The Sun, na dnevnom redu je još šest imena, a to su Kalidou Koulibaly, Raphael Varane, Toby Alderweireld, Harry Maguire, Alessio Romagnoli i Milan Skriniar.

Zauzvrat, ostaje da se vidi hoće li bilo koje od ovih imena stići na ljeto, jer se može tvrditi da svi ovi igrači ostaju temeljni igrači u svojim trenutnim klubovima, koji im ne žele dopustiti da odu.

Vrijeme će pokazati hoće li United konačno riješiti to pitanje, a možda će se pojaviti upitnici da su to još uvijek imena koja su bila povezana sa Jose Mourinhom dok je još uvijek bio na čelu Old Trafforda.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!