NaslovnicaVijestiListić dana: Četvrtak 25.3.

Listić dana: Četvrtak 25.3.

Za današnji listić dana smo vam pripremili tri para iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Ukupni koeficijent iznosi 2.82 u bet365 kladionici. Ukoliko želite više besplatnih tipova, posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU!

Cetvrtak

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Španjolska – Grčka

Španjolska ima reputaciju koju mora održati na Svjetskom prventvu, jer su bez poraza u utakmicama kvalifikacija za SP od 1993. godine. Domaćin je trenutno šesti na FIFA-inoj ljestvici, dok je u međuvremenu Grčka 53-plasirana momčad.

Domaćini su izgubili samo jednu od posljednjih deset utakmica u svim velikim natjecanjima. U ovaj susret ulaze nakon pobjede protiv Njemačke (6-0) u Ligi nacija. Ovo će im ojačati moral uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Grčka će ovdje doći kao autsajder sa svojom dosta slabijom momčadi u odnosu na Španjolsku. Gostujuća momčad je bez poraza u posljednjih pet utakmica u svom rasporedu. Oni ovdje dolaze nakon remija protiv Slovenije na domaćem terenu.

Španjolska nije uradila ništa od osvajanja Svjetskog prvenstva 2010. godine, međutim, njihov posljednji meč protiv Njemačke je bio pun pogodak, što je bila njihova treća utakmica bez poraza. Posljednji poraz su doživjeli u Ligi nacija od Ukrajine u gostima (1-0).

Grčka je sačuvala mrežu u četiri od posljednjih pet utakmica, dok su bez poraza tijekom posljednjih pet susreta na svim velikim natjecanjima. To ukazuje na pristojnu formu Grčke, ali teško je očekivati da bilo što mogu napraviti protiv nevjerojatno talentirane Španjolske i to u gostima. Na četiri od posljednjih pet međusobnih susreta sa Grčkom je bilo dva ili više golova. Zbog toga vjerujem da će Španjolci ostvariti pobjedu uz barem dva gola postignuta na ovoj utakmici sa koeficijentom 1.40 u bet365 kladionici.

Španjolska: De Gea; Porro, Martinez, Llorente, Alba; Rodri, Thiago, Koke; Torres, Morata, Oyarzabal

Grčka: Vlachodimos; Mavrias, Papadopoulos, Tzavellas, Giannoulis; Zeca, Bouchalakis; Limnios, Bakasetas, Fortounis; Pavlidis

ŠPANJOLSKA - GRČKA

Njemačka – Island

Nijemci pokušavaju pronaći svoje mjesto na vrhu svjetskog nogometa. Nakon trijumfa na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, stvari su im krenule nizbrdo. Ispali su u prvom kolu sljedećeg izdanja Svjetskog prvenstva, a još uvijek nisu došli u finale Lige nacija, iako su imali dvije šanse da to urade.

Međutim, Joachim Low je odlučan u namjeri da ispravi ove izgubljene godine. Nakon što nije pozvao neke talentirane veterane, vjeru polaže u svježu krv. Ovaj potez je oštro kritiziran, ali Nijemci su u povijesti dobro prolazili kada su davali šansu mladim igračima.

Ovog četvrtka započinju potragu za svojim petim naslovom. Brazil je na vrhu ljestvice sa pet osvojenih naslova, dok Njemačka i Italija imaju po četiri. Sa toliko propusta posljednjih godina, vrlo je važno da momčad Joachima Lowa započne ove kvalifikacije sa velikom pobjedom.

S obzirom da igraju protiv oslabljenog Islanda i to kod kuće, Nijemci su veliki favoriti po koeficijentu 1.12 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici. Domaćini nisu poraženi u 18 od posljednjih 20 utakmica, a jedina dva poraza tijekom ovog perioda imali su protiv Španjolske i Nizozemske. Također su izgubili samo dva puta na domaćem terenu u proteklih pet godina, a ovi porazi su se dogodili protiv Nizozemske i Brazila.

Momčad Arnara Vidarssona je trenutno u lošem nizu, pogotovo u gostima. Također imaju zabrinjavajući međusobni rekord protiv Njemačke tijekom posljednjih godina. Island je trenutno u nizu od pet poraza, dok su također izgubili sedam od posljednjih osam utakmica. Primili su ukupno 19 golova u posljednjih šest utakmica. Posljednji susret između ova dva tima završio je pobjedom Njemačke (3-0), a nešto slično možemo očekivati i ovdje, gdje nam bet365 kladionica na više od 2.5 gola daje koeficijent od 1.40.

Njemačka: Neuer; Klostermann, Ginter, Rudiger, Halstenberg; Kimmich, Gundogan, Goretzka; Gnabry, Werner, Sane

Island: Halldorsson; Saevarsson, Ingason, Magnusson, Skulason; Gudmundsson, Gunarsson, Bjarnason, Traustason; Bodvarsson, Sigthorsson

NJEMAČKA - ISLAND

Italija – Sjeverna Irska

Italija se nalazi na desetoj poziciji FIFA-ine rang liste, dok je Sjeverna Irska na 45. U ovim kvalifikacijama je ponos Italije na prvom mjestu, s obzirom da nisu uspjeli da se plasiraju na prošlo Svjetsko prvenstvo po prvi put od 1958. godine. Domaća momčad je spremna započeti ove kvalifikacije na pozitivan način. Bez poraza su u posljednja 22 meča, nakon što su ostvarili pobjedu na gostovanju protiv Bosne i Hercegovine (0-2) u posljednjoj utakmici.

Sjeverna Irska će okušati svoj sreću u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i nadati se uspjehu po prvi put od 1986. godine. Gostujuća momčad ulazi u ove kvalifikacije sa nizom od 12 utakmica bez pobjede, uključujući i remi kod kuće protiv Rumunjske (1-1) u prethodnom susretu u Ligi nacija.

Samo jedan od posljednjih pet mečeva Italije je završio bez golova i to protiv Poljske u gostima. U ovaj susret ulaze sa nevjerojatnom formom, dok igraju protiv slabije momčadi koja ima četiri poraza u posljednjih pet susreta. Na tri od posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima bilo je više od 2.5 gola. Nešto slično očekujem i ovdje, zajedno sa pobjedom domaćina. Bet365 kladionica nam na pobjedu Italije u kombinaciji sa više od 1.5 gola na utakmici daje kvotu od 1.44, što je vrlo primamljivo, pogotovo ako pogledamo kakvu momčad će izvesti Roberto Mancini.

Italija: Donnarumma; Emerson, Bonucci, Bastoni, Florenzi; Locatelli, Verratti, Barella; Insigne, Immobile, Chiesa

Sjeverna Irska: Peacock-Farrell; McNair, J. Evans, Cathcart; Dallas, Davis, Saville, C. Evans, Kennedy; Magennis, Lafferty

ITALIJA - SJEVERNA IRSKA

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!