NaslovnicaVijestiListić dana: Ponedjeljak 8.2.

Listić dana: Ponedjeljak 8.2.

Za današnji listić dana smo vam pripremili tri para sa ukupnim koeficijentom 2.91. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU!

Ponedjeljak

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Leeds – Crystal Palace

Crystal Palace nije pokazao nikakvu konstantnost ove sezone u ligi. Uspjeli su pobijediti osam od 22 odigrane utakmice, a većina tih pobjeda došla je protiv nekih od najgorih timova u ligi ili protiv nekih momčadi koje su apsolutno van forme. Trenutno se nalaze na 13. poziciji na tabeli, gdje imaju isti broj bodova kao i dvije momčadi ispred njih – 12-plasirani Southampton (koji ima pet poraza u nizu) i 11-plasirani Leeds protiv kojeg igraju večeras.

Povrh svega toga, desetoplasirani Arsenal (koji ima dva boda više) izgubio je protiv Aston Ville i sada ova dva tima sa pobjedom imaju šansu da znatno poprave svoje stanje na tabeli.

U međuvremenu, ekipa Marcela Bielse nastavlja svoj klimavi niz pobjeda i poraza, dok još uvijek nisu pronašli svoj pravi ritam u Premier ligi. Od početka im je cilj da izbjegnu katastrofu i osiguraju opstanak za sljedeću sezonu, a na pravom su putu da to i urade puno lakše nego što se očekivalo. Prema svemu sudeći očekuje nas žestok susret sa više golova.

Leeds je u posljednjem meču na domaćem terenu izgubio protiv Evertona (1-2), dok je u međuvremenu Crystal Palace pobijedio u gostima protiv Newcastlea (1-2).

Domaćini su uspjeli odigrati samo dvije utakmice bez primljenog gola u posljednjih 12, a obje su odigrali protiv momčadi koje se bore za opstanak u ovom trenutku (Burnleya i West Broma).

Također su pobijedili samo dva puta kod kuće od rujna 2020. godine, a primili su dva ili više golova u šest od posljednjih 11 nastupa na Elland Roadu. Leeds ima tri poraza u posljednjih pet susreta, uz dvije pobjede protiv Leicestera i Newcastlea u posljednja tri susreta. U ta tri susreta smo vidjeli golove na obje strane terena, što očekujem i ovdje po koeficijentu 1.61 u bet365 kladionici.

Što se tiče Crystal Palacea, oni su primili barem po gol u 20 od posljednje 23 utakmice. Naime, na gostujućima terenima su uspjeli odigrati samo jednu utakmicu bez primljenog gola u posljednjih 13.

Što se tiče izostanaka, Leedsu neostaju Berardi, Forshaw, Koch, Llorente, Poveda i Rodrigo. Na drugoj strani također ima mnogo izostanaka; Ferguson, Hennessey, Sakho, Schlupp, Tomkins, Wickham i Zaha su van terena, dok su McArthur, McCarthy i Ward pod upitnikom.

Leeds: Meslier; Ayling, Struijk, Cooper, Alioski; Phillips; Raphinha, Dallas, Klich, Harrison; Bamford

Crystal Palace: Guaita; Clyne, Dann, Cahill, Van Aanholt; Townsend, Milivojevic, Riedewald, Eze; Ayew, Benteke

LEEDS - CRYSTAL PALACE

Atletico Madrid – Celta Vigo

Domaćini su najbolja momčad u španjolskom prvenstvu ove sezone i to sa sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Barcelonom i trećeplasiranim Realom. Da sve to bude još impresivnije, oni imaju i dvije utakmice manje. Kako stvari stoje, izgleda da će Atletico Madrid napokon donijeti titulu svojim navijačima ove sezone nakon što su ostvarili 15 pobjeda u 16 odigranih utakmica. Jedini poraz su doživjeli od Real Madrida.

Važno je da utakmice ne uzimaju zdravo za gotovo. Unatoč vodstvu od sedam bodova, rivali su Barca i Real Madrid. Ova dva tima sigurno mogu izvući čuda, međutim, ekipa Diega Simeonea će morati dati sve od sebe kako se to ne bi dogodilo do kraja sezone.

Večeras igraju na domaćem terenu i protiv jedne od najgorih momčadi u natjecanju – Celte Vigo, koja je u nizu od šest utakmica bez pobjede. U tom periodu su imali i niz od četiri poraza. Njihova forma na gostujućim terenima bila je zabrinjavajuća tijekom cijele ove sezone, dok su još samo tri momčadi u ligi primile više golova od njih.

Pored toga momčad Simeonea ima mnogo bolji međusobni omjer. Ovdje svi očekuju pobjedu Atletico Madrida, međutim, s obzirom na to da će im nedostajati Dembele, Hermoso, Carrasco, Joao Felix, Trippier, Vrsaljko, ne bih preporučio klađenje na pobjedu, nego na više od 1.5 gola na utakmici po koeficijentu 1.36 u bet365 kladionici.

Ukoliko se odlučite kladiti na pobjedu domaćina, svakako predlažem bet365 koji okladu računa dobitnom ako Atletico povede sa dva gola razlike. Gosti će u ovom susretu biti samo bez Alvareza i Junca.

ATLETICO - CELTA VIGO

Botafogo – Gremio

Sa samo četiri pobjede u 33 nastupa ove sezone, Botafogo se nalazi na dnu tabele. Oni su bez pobjede u posljednjih sedam susreta, nakon remija u gostima protiv Palmeirasa (1-1) u posljednjem susretu.

Unatoč tome što su također sedam utakmica bez pobjede u ligi, Gremio je i dalje na sedmoj poziciji na tabeli. U svojih sedam utakmica bez pobjede imali su samo dva poraza. Gostujuća momčad u ovaj susret dolazi nakon remija protiv Santosa (3-3) na domaćem terenu.

Botafogo je ove sezone bio ‘vreća za nabijanje’ za ostale momčadi u ligi. Imaju četiri poraza u posljednjih pet susreta.

Gosti se također bore da ostanu na mjestima koja vode u kvalifikacije za Copa Libertadores, tako da će vjerujem iskoristiti ovu priliku da osvoje sva tri boda i možda uđu u borbu za prve četiri pozicije koje direktno vode u spomenuto natjecanje.

Posljednja dva remija za Gremio pokazuju klimavu obranu gostujuće momčadi, međutim, unatoč tome oni redovno postižu golove. Zbog toga mislim da je oklada na to da će Gremio pobijediti barem jedno poluvrijeme u ovoj utakmici po koeficijentu 1.33 apsolutni zicer. U ovom susretu će gosti biti bez Geromela i Lea Gomesa, dok je Churin pod upitnikom. Botafogo je bez Fernandesa i Barrosa.

BOTAFOGO - GREMIO

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!