NaslovnicaVijesti"Livaković je najbolji vratar svoje generacije" - Njemački stručnjak ga preporučio Bayernu

“Livaković je najbolji vratar svoje generacije” – Njemački stručnjak ga preporučio Bayernu

Vratar Bayerna i Njemačke reprezentacije Manuel Neuer slomio je nogu na skijanju na odmoru nakon Svjetskog prvenstva i sezona mu je gotova. Bayern stoga u panici traži prvog vratara.

Najizgledniji kandidat za Neuerovog zamjenika je Nijemac Alexander Nübel (26). Nübel je trenutno na posudbi iz Bayerna u Monacu i ovo mu je druga sezona u francuskom klubu, no upitno je hoće li Monaco pristati na nagli prekid posudbe. Zbog toga Bayern prati ostale kandidate, a najviše se ističe Dominik Livaković.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bavarci navodno prate Dinamovog vratara, a taj transfer zagovara i poznati njemački sportski direktor Michael Reschke. Reschke je u razgovoru za ran.de preporučio Livakovića Bayernu, a tekst glasi:

“Hrvatski reprezentativni vratar trenutno je uvjerljiv svojim izvanrednim igrama na Svjetskom prvenstvu u Kataru i ne bi trebao ostati u zagrebačkom Dinamu. Livaković je sa svojih 27 godina najbolji vratar svoje generacije. Zato je moguće da će se odgovorni u Bayernu pozabaviti vratarom koji s Dinamom ima ugovor do lipnja 2024. godine, a tržišna vrijednost mu je navodno 8.5 milijuna eura.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!