NaslovnicaVijestiLivaković: Osjećam se zaista lijepo u Dinamu, planiram razgovarati s upravom kluba...

Livaković: Osjećam se zaista lijepo u Dinamu, planiram razgovarati s upravom kluba o ostanku

Nakon što je Dinamo pobijedio Goricu 4:1 na Maksimiru u posljednjem kolu SuperSport HNL-a i osigurao naslov prvaka Hrvatske, Dominik Livaković se pojavio pred novinarima i odgovorio na tvrdnje o svom odlasku iz Dinama.

Turski mediji često izvještavaju o mogućem prelasku Livakovića u jedan od klubova u Turskoj, dok je nedavno predsjednik Fenerbahcea, milijarder Ali Koc, izjavio da je postigao dogovor s Livakovićem.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Sjajno je doživjeti ovakvo nešto kao igrač. Najvažnije je da smo pobijedili. Zahvaljujući publici koja je došla u ovolikom broju, napunili smo stadion i tako treba uvijek biti. Ostajem li u Dinamu? Polako, sve ćemo dogovoriti, razgovarat ću s ljudima iz kluba, nisam se ni s kim dogovarao.

Zaista mi je lijepo u Maksimiru, sjest ćemo i porazgovarati. Sada sam koncentriran na Ligu nacija, koju imamo šanse osvojiti. Ademi mi je dopustio da podignem pehar na kraju sezone i zahvalan sam mu na tome. Bio je tu donedavno i on je ikona”, rekao je Livaković nakon utakmice.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!