NaslovnicaVijestiLiverpool aktivira otkupnu klauzulu Barcelonine zvijezde. Spremni su dati mu 50 puta...

Liverpool aktivira otkupnu klauzulu Barcelonine zvijezde. Spremni su dati mu 50 puta veću plaću!

Kažu da je Liverpool zainteresiran za Barceloninu mladu zvijezdu Gavija i spreman je dati mu 50 puta veću plaću. Katalonski div i dalje je u finansijskim problemima unatoč tome što su u siječnju osigurali Ferrana Torresa i Danija Alvesa, dok bivši igrač Cityja još uvijek nije registriran.

Philippe Coutinho se pridružio Aston VIlli na posudbu, ali Barcelona još uvijek mora smanjiti svoje plaće kako bi službeno registrirala Torresa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

El Nacional je izvijestio da je Liverpool spreman iskoristiti ovu situaciju i potpisati Gavija, koji ima klauzulu o oslobađanju od 50 milijuna funti.

Jurgen Klopp je navodno obožavatelj 17-godišnjaka i Liverpool mu je spreman dati veliko povećanje njegove tjedne plaće.

Gavi želi ostati na Nou campu, ali mu je produljenje ugovora trenutno stagniralo, jer Barcelona pokušava riješiti druge probleme.

Tinejdžer je ove sezone upisao 16 nastupa u La Ligi, zabio je jednom i debitirao za španjolsku reprezentaciju krajem prošle godine.

Xavi je veliki Gavijev obožavatelj i vjeruje da je on budućnost kluba zajedno sa Španjolcima Ansu Fatijem i Pedrijem te braničem Ronaldom Araujoom.

“Moramo odmah djelovati kako bismo ga obnovili”, rekao je prošle godine za Marcu.

“Ako treba, naći ćemo način da skupimo novac. On i Ansu, Pedri, Araujo su nam važni. On je jedan od budućih igrača kluba i radimo na njegovom novom ugovoru.”

Barcelona je u ovoj sezoni bila prisiljena koristiti svoje akademske proizvode nakon brojnih ozljeda u cijeloj momčadi.

Uz Gavija, u prvoj momčadi dojam su ostavili Nico Gonzalez, Alejandro Balde i Abde Ezzalzouli.

Predsjednik Joan Laporta nedavno je izjavio da se Barcelona sada ‘vratila’ nakon razdoblja nemira.

Objasnio je na Torresovu službenom predstavljanju u ponedjeljak: “Svi se trebaju pripremiti, jer smo se vratili kao veliki igrači na tržištu.”

Liverpool želi pojačati svoj vezni red nakon što je na ljeto izgubio Ginija Wijnalduma od PSG-a.

Curtis Jones i Thiago su se mučili sa ozljedom i COVID-om ove sezone, dok je James Milner pred kraju svoje karijere.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!