NaslovnicaVijestiLIVERPOOL AKTIVIRA OTKUPNU KLAUZULU: Spremni platiti 43 milijuna funti samo da igrač...

LIVERPOOL AKTIVIRA OTKUPNU KLAUZULU: Spremni platiti 43 milijuna funti samo da igrač ne ode u Tottenham!

Liverpool je, kako se izvješćuje, među klubovima koji su spremni aktivirati otkupnu klauzulu za napadača Celte Vigo Maxi Gomeza ovog ljeta.

AKTIVIRA OTKUPNU KLAUZULU

22-godišnji Urugvajac je uživao u odličnoj sezoni u La Ligi i izgleda kao igrač koji bi mogao pojačati momčad Jurgen Kloppa.

Prema Guardianu, međutim, izgleda da će se Liverpool suočiti sa konkurencijom iz Tottenhama i drugih klubova, koji su također spremni platiti cijenu od oko 43 milijuna funti za potpisivanje Južnoamerikanca.

Gomez je postigao 14 golova na svim natjecanjima ove sezone i napravio pet asistencija, čime je pokazao dobar u svakom segmentu napada.

Kako BBC Sport izvještava PSG je zainteresiran za Roberta Firmina, dok bi transfer Gomeza mogao biti upravo zbog toga, ako naravno Firmino bude želio otići sa Anfielda.

Čak i ako Liverpool uspije zadržati Firmina, njima bi ponovo bio potreban igrač kao što je Gomez koji je vrijedan potpisa i mogao bi biti dostupan ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!