NaslovnicaVijestiLiverpool bacio mamac na "novog Neymara"

Liverpool bacio mamac na “novog Neymara”

Engleski mediji navode da je aktualni europski prvak Liverpool vrlo pažljiv prema novom brazilskom čudotvorcu, kojeg već u vrlo mladoj dobi uspoređuju s najvećom brazilskom zvijezdom ovog razdoblja.

Engleski mediji navode da je aktualni europski prvak Liverpool bacio oažnju prema novom brazilskom čudotvorcu, kojeg već u vrlo ranoj dobi uspoređuju s najvećom brazilskom zvijezdom zadnjih godina.

Nova nogometna zvijezda možda se rodila u Brazilu, a sudeći prema svjedočenjima, izgledi za to su vrlo visoki. Riječ je o tek 17-godišnjem Tallesu Magnu, rosnom mladom napadaču Vasco da Game koji je već upisao 20 službenih nastupa u prvom timu kluba, koji je tradicionalno jedan od najvećih u Brazilu.

(VIDEO) Ashley Young šokirao navijače širom svijeta: Pustio kosu i došao na trening – igrači Intera ga jedva prepoznali!

Magno je već postigao dva gola u konkurenciji seniora, njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na 5 milijuna eura, a ovih dana mnogi su ostrvski mediji objavili kako je Magno transfer meta za Liverpool, koji se samo nalazi u dugoj koloni europskih divova koji žele što prije da osiguraju njegove usluge.

U Brazilu ga zbog stila igre trenutno čak uspoređuju s najvećom brazilskom nogometnom zvijezdom Neymarom, a mladića su mediji već prozvali ‘Magico’, što bi trebalo dovoljno da kaže o njegovom stilu igre.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!