NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ashley Young šokirao navijače širom svijeta: Pustio kosu i došao na...

(VIDEO) Ashley Young šokirao navijače širom svijeta: Pustio kosu i došao na trening – igrači Intera ga jedva prepoznali!

Ashley Young, koji se trenutno nalazi na posudbi u Interu, šokirao je mnoge navijače širom svijeta. Svi koji ga znaju, vjerojatno bi ga vrlo teško prepoznali sa kosom na glavi, ali desilo se nešto čudesno.

Ashley Young šokirao navijače

Bivši kapetan Manchester Uniteda je pustio kosu i kada je stigao na trening Intera, neki igrači su ga jedva prepoznali.

Izgleda da ni Ashley Young nije mogao pronaći frizera koji bi ga ošišao tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa. Ali, kada malo bolje razmislimo, mogao ga je ošišati bilo tko sa aparatom za šišanje.

Inter je podijelio fotografiju 34-godišnjaka koji se danas vratio na treninge i doslovno su svi bili zbunjeni zbog naglog rasta Youngove kose.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!