NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Liverpool će biti prvak Premier lige

Pep Guardiola: Liverpool će biti prvak Premier lige

Pep Guardiola već je “proglasio” Liverpool prvakom Premier lige, pošto je ubijeđen da će Redsi osvojiti naslov prvaka Engleske, s obzirom na ogromnu prednost koju imaju nad njegovim timom.

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola je izjavio da je već sada sigurno da će Liverpool ove sezone biti prvak Premier lige.

“Naravno, Liverpool će biti prvak Premier lige, a bili bi proglašeni i prvacima u Španjolskoj, Italiji i Njemačkoj. Proglasio bih prvaka ekipu koja nakon 23 utakmice ostvari 22 pobjede i jedan remi”, kazao je Guardiola.

Istakao je ipak da njegov tim ne bi mnogo zaostajao za liderom da igra, naprimjer, u Španjolskoj ili Italiji.

“Uz bodove koje sada imamo, u Španjolskoj bi zaostajali samo jedan bod za vodećim, isto tako u Njemačkoj i Italiji”, dodao je Guardiola.

Na kraju je pohvalio igru Liverpoola, dodajući da svi timovi mogu naučiti od Redsa.

“Liverpool je jednostavno fantastičan, fenomenalan. Moramo to prihvatiti i učimo iz toga”, kazao je menadžer Manchester Cityja.

Liverpool trenutno ima 67 bodova, a drugoplasirani Manchester City 51, a prate ih Leicester sa 48 i Chelsea sa 40 bodova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!