NaslovnicaVijestiLIVERPOOL DOGOVORIO KAPITALCA - bit će službeno nakon finala LP!

LIVERPOOL DOGOVORIO KAPITALCA – bit će službeno nakon finala LP!

Liverpool sutra igra finale Lige prvaka u Kijevu protiv Real Madrida, no uprava nije okupirana samo tim događajem, oni već grade momčad za iduću sezonu. Mediji u Francuskoj i Engleskoj pišu kako je Liverpoool dogovorio kapitalca vrijednog 75 milijuna eura.

Vijest o tome kako je Nabil Fekir pregovara s Liverpoolom nije novost, no čni se kako je momčad s Anfield Roada konačno dogovorila transfer ovog supertalentiranog 24-ogodišnjeg veznjaka iz Lyona čiji bi transfer trebao biti težak otprilike 75 milijuna eura.

Nabil Fekir ove je sezone igrao najbolji nogomet u svojoj dosadašnjoj karijeri. Riječ je o igraču koji igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a ove je sezone postigao čak 23 gola i asisitrao 8 golova. Lyon je ove sezone imao u napadu sjajni trojac Depay, Diaz, Fekir koji su imali glavnu ulogu u Lyonovom lovu na Ligu prvaka i u tome su i uspjeli, no u zadnjem kolu.

[su_champions_league_final]

Za Fekira su bili zainteresirani gotovo svi veliki klubovi u Engleskoj, od Manchester Uniteda i Arsenala do Liverpoola, Tottenhama i Chelseaja, no čini se da je ovu bitku na kraju dobio Liverpool koji sada zbilja pokazuje jasne ambicije da se vrati na vrh europskog nogometa.

U zadnje dvije godine Liverpool je na klupu doveo Jurgena Kloppa koji je jedan od najboljih trenera svijeta i dali mu momčad u koju nije uloženo malo, Virgil van Dijk najskuplji je stoper u povijesti nogometa, a tu su i transferi poput Salaha, Manea, Firmina. Sva tri napadača Liverpool su koštala preko 40 milijuna eura. Tu je također i Naby Keita, sjajni veznjak Red Bull Leipziga koji u klup stiže ovo ljeto, a plaćen je 75 milijuna eura.

[su_champions_league_final]

No, tu su i igrači poput Oxladea Chamberlaina koji je plaćen 40 milijuna eura te Wijnalduma koji je plaćen oko 30 milijuna eura. Dakle, uprava Liverpoola pokazuje da ima ozbiljnu ambiciju da se klub vrati na vrh Europe, a to dokazuje da ni nakon svih spomenutih skupih pojačanja oni ne misle stati na tome već razmišljaju i o novim bočnim igračima te o novom golmanu, a spominje se Allison koji bi koštao najmanje 50-ak milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!