NaslovnicaVijestiLIVERPOOL DONIO ODLUKU: Da li će Philippe Coutinho dobiti medalju Lige prvaka...

LIVERPOOL DONIO ODLUKU: Da li će Philippe Coutinho dobiti medalju Lige prvaka ili ne?

Tko bi mogao zamisliti da će prije pet mjeseci, nakon što je Philippe Coutinho otišao u Barcelonu za 145 milijuna funti, Liverpool stići do finala Lige prvaka 2018. godine.

LIVERPOOL DONIO ODLUKU

Nogometni navijači su se bojali najgoreg za ekipu sa Anfielda nakon što je Brazilac uspješno prisilio svoj transfer na Nou Camp. Bio je njihova zvijezda, igrač koji je bio vitalan za tim, a gubitak njega na polovici sezone se osjećao katastrofalnim udarcem.

Međutim, Jurgen Klopp je pametno potrošio polovinu novca od Coutinha na Southamptonovog braniča Virgil van Dijka, čiji utjedaj na Anfieldu ne može biti podcjenjen.

Liverpoolova obrana je bila sramotna tijekom prve polovice sezone 2017/18, ali Van Dijkov dolazak je promijenio sve to.

Igrači poput Mohamed Slaha, Roberta Firmina i Sadio Manea su postali još utjecajniji od Coutinhovog odlaska.

[su_champions_league_final]

Iako je Južno Amerikanac bez sumnje igrač svjetske klase koji je već napravio izvrstan dojam na Camp Nou, Liverpoolu ide vrlo dobro bez njega.

Hoće li Coutinho dobiti medalju nakon finala Lige prvaka?

Neki Navijači Liverpoola su omaložavali Coutinha na društvenim mrežama nakon svake faze u Ligi prvaka.

Nazvan je ‘novim Michael Owenom’ i mnogo gore, jer je odlučio napustiti Anfield u onom što bi potencijalno mogla biti pobjednička sezona Liverpoola u Ligi prvaka.

Međutim, još uvijek bi mogao završiti sa medaljom pobjednika Lige prvaka zahvaljujući njegovom doprinosu tijekom grupnih faza.

No, ta odluka leži u Kloppu i Liverpoolovoj hijerarhiji.

Liverpool će dobiti 40 pobjedničkih medalja ako u subotu navečer pobijede Real Madrida u Kijevu, a sada su odlučili da li će Coutinho dobiti jednu od tih medalja.

[su_champions_league]

Prema Telegraphu, oni će dati medalju brazilskom internacionalcu, unatoč činjenici da ih je napustio u siječnju.

To je odluka koja zaslužuje svako poštovanje. Liverpool se mogao suprostaviti svom bivšem igraču, ali oni su odlučili nagraditi ga za svoje napore ako ovaj vikend budu ostvarili veliku pobjedu protiv ekipe Zinedine Zidanea.

Da budemo fer prema Coutinhu, on je uvijek davao 100% od sebe za Liverpool, sve do njegovog prelaska u Barcelonu.

Uskraćivanje njegove medalje Lige prvaka bio bi sigurno vrlo oštar potez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!