NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi igrača za 100 milijuna eura

Liverpool dovodi igrača za 100 milijuna eura

Sadio Mane sigurno će napustiti Liverpool ovog ljeta, a klub je spreman izdvojiti 100 milijuna eura za dovođenje napadača Benfice Darwina Nuneza.

Ako doista izdvoji 100 milijuna eura za dovođenje Nuneza, Liverpool će značajno popraviti klupski rekord kada je riječ o ulaznim transferima. Trenutačno ga drži Virgil van Dijk koji je na Anfield stigao iz Southamptona 2018. u transferu vrijednom 84,5 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Urugvajskog reprezentativca žele Atletico Madrid i Manchester United, no Liverpool je odlučan potpisati s njim ugovor koji bi mogao biti vrijedan 100 milijuna eura.

Novi sportski direktor Liverpoola Julian Ward u pregovorima je s Benficom, a Nunez je oduševljen idejom dolaska.

Nunez je prošle sezone postigao 26 golova u portugalskoj ligi i šest u Ligi prvaka, u kojoj je bio strijelac u oba četvrtfinalna dvoboja protiv Liverpoola.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!