NaslovnicaVijestiLIVERPOOL DOVODI PRVO POJAČANJE OVOG SIJEČNJA: Na Anfield stiže zvijezda talijanske reprezentacije!

LIVERPOOL DOVODI PRVO POJAČANJE OVOG SIJEČNJA: Na Anfield stiže zvijezda talijanske reprezentacije!

Liverpool je, kako se izvješćuje, zainteresiran za potpis krilnog igrača Fiorentine Federica Chiesa.

LIVERPOOL DOVODI

22-godišnjak je napravio 126 nastupa za La Violu od kada je 2016. godine debitovao za prvi tim, postigavši 25 golova i 16 asistencija do sada.

[CRNI PETAK] Iskoristi Crni Petak i otvori račune kod najboljih online kladionica

Kako u svijetu shoppinga tako i u kladioničarskom svijetu Crni petak (Black Friday) donosi brojne pogodnosti za nove korisnike baš na današnji dan koji je ujedno i jedan od najboljih dana u godini za otvoriti račune za klađenje.


Chiesa je ove sezone nastupio u 13 utakmica za Fiorentinu, postigavši tri gola i četiri asistencije. Također je postao redovni reprezentativac Italije, postigavši svoj prvi međunarodni gol u utakmici protiv Armenije u Palermu, gdje su pobijedili sa 9-1 prije nekoliko dana.

Prema talijanskom listu La Nazione, Liverpool prati Chiesu i ‘ozbiljno su zainteresirani’ za potpisivanje.

Izvještaj također tvrdi da je talijanski internacionalac također na radarima Intera i Juventusa.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Chiesa koji trenutno prema Transfermarktu vrijedi oko 60 milijuna eura, jedan je od najboljih talenata u Seriji A, a veći klubovi će u nekom trenutku biti zainteresirani da ga potpišu.

On bi bio prikladan dodatak Liverpoolovoj momčadi, ali morat će biti na klupi većinu vremena, jer Redsi već imaju Mohamed Salaha, Sadio Manea i Roberto Firmina.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!