NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi svoje prvo pojačanje ovog ljeta!

Liverpool dovodi svoje prvo pojačanje ovog ljeta!

Liverpool je blizu prvog pojačanja otkako su postali prvaci Premier lige. Iako su sakupili 99 bodova u 38 utakmica na putu do osvajanja titule u roku od 30 godina, Redsi su i dalje željni pojačanja, jer žele obraniti svoju krunu.

Liverpool dovodi

Jamal Lewis iz Norwicha označen je kao glavna meta koja će se pridružiti kao podrška za lijevog beka Andyja Robertsona, ali budući da je pozamašno skup, Liverpool sada dovodi Kostasa Tsimikasa iz Olympiakosa.

Prema izvještajima, Liverpool je u tijeku razgovora sa 24-godišnjakom, za kojeg je također zainteresiran Leicester.

Naknada za grčkog internacionalca bila bi 13 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!