NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi zvijezdu Real Madrida za samo 30 milijuna eura?

Liverpool dovodi zvijezdu Real Madrida za samo 30 milijuna eura?

Liverpool planira ljetni transfer za Tonija Kroosa iz Real Madrida i spreman je veznjaku ponuditi trogodišnji ugovor, prema izvješćima iz Španjolske.

Liverpool dovodi zvijezdu

Trenutni ugovor 32-godišnjaka na Bernabeuu ističe na ljeto 2023. godine, a predsjednik Madrida Florentino Perez ne planira mu ponuditi produljenje ugovora.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema španjoslkim novinama El Nacional, Madrid bi mogao prodati bivšeg njemačkog reprezentativca na kraju sezone.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp je navodno obožavatelj veznjaka, koji je zabio 25 golova i upisao 83 asistencije u 340 nastupa za Madrid otkako je 2014. godine došao iz Bayerna.

Za Redse kažu da su vrlo ozbiljni u vezi sa dovođenjem Kroosa i da bi bili spremni platiti oko 30 milijuna eura za Nijemca.

Španjolske novine su spomenule kako će Madrid pustiti Kroosa da ode, jer blokira napredak mađih veznjaka, uključujući Fedea Valverdea i Eduarda Camavingu.

Unatoč izvješćima koja povezuju Kroosa sa odlaskom iz Madrida, Nijemac bi se mogao povući na Bernabeu – tvrdi njegov agent.

“Mislim da će Toni završiti karijeru u Real Madridu”, rekao je Volker Strooth njemačkom novinaru Florianu Plettenburgu.

“Ni u jednom telefonskom pozivu mi nije rekao da bi želio otići.

“On i njegova obitelj vrlo su sretni u Madridu.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!