NaslovnicaVijestiLIVERPOOL FINALIZIRAO TRANSFER? Cijena dogovorena. Na Anfield stiže ogromno pojačanje

LIVERPOOL FINALIZIRAO TRANSFER? Cijena dogovorena. Na Anfield stiže ogromno pojačanje

Liverpool je bio jako povezan sa potpisivanjem nizozemske zvijezde Virgil van Dijka iz Southamptona na ljeto, ali taj transfer se nikada nije dogodio.

LIVERPOOL FINALIZIRAO TRANSFER

Ako su izvještaji iz engleske točni, Redsi su se konačno složili sa cijenom za zvijezdu Sainsta, koji će sljedećeg mjeseca da se priključi klubu sa Anfielda.

Prema Sunday Worldu, Liverpool je spreman platiti 70 milijuna funti, koje se traže za reprezentativca Nizozemske, ali se njihov stav sada promijenio nakon što su se dogovorili o planu plaćanja koji odgovara i klubovima.

Spominje se da je Liverpool napravio proboj i dogovor za koji se vjeruje da će se Southamptonu isplatiti približna vrijednost od 78 milijuna eura. Zatim se navodi kako Liverpool neće platiti punu cijenu odjednom i da će ovaj dogovor uključivati dodatne isplate.

[su_live_koeficijenti]

26-godišnja bivša zvijezda Celtica je jedan od najboljih braniča u Premier ligi, koji će u velikoj mjeri poboljšati Liverpoolovu pozadinu.

Ne zaboravite, on će imati pravo igrati u Ligi prvaka za Merseyside, koji ima veliku potrebu za snažnom obranom, jer će tako imati šanse da pobijede neke od najvećih favorita.

Nizozemac je izostavljen iz Southamptonove momčadi u utakmici protiv Huddersfielda, što je odmah izazvalo glasine o njegovoj budućnosti.

Govoreći o utakmici, menadžer Sainsa i bivši branič Liverpoola Mauricio Pellegrino se činio smirenim oko ove situacije.

[su_no1forfootball]

“Znamo da će biti puno špekulacija o njemu jer je važan igrač, ali sada ne mogu ništa reći”, rekao je menadžer Saintsa.

“Odlučio sam da je to najbolje za ovaj trenutak. To je jedini razlog. Ja sam odgovoran za biranje prve postave i namjeravam odabrati najbolje za momčad.”

“Van Dijkova budućnost? Moramo sačekati.”

Manchester City i Chelsea su također zainteresirani za Van Dijka, ali klub sa Anfielda je izgleda favorit za njegov potpis.

Da li bi 26-godišnjak trebao otići na Anfield ili možda u neki od dva gore navedena kluba?

Mislim da navijači Liverpoola neće vjerovati dok ga ne vide u dresu Redsa što je zaista razumljivo, ali bi im ovo pojačanje bilo zaista od velike pomoći.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!