NaslovnicaVijestiLiverpool i Man City idućeg ljeta ulaze u ludu utrku za potpis...

Liverpool i Man City idućeg ljeta ulaze u ludu utrku za potpis igrača vrijednog preko 100 milijuna funti

Fabrizio Romano dao je informacije o Liverpoolovoj transfer meti Judeu Bellinghamu. Novinar je izjavio da je prelazak engleskog reprezentativca bio ‘nemoguć’ tijekom prijelaznog roka koji je upravo prošao, ali sljedećeg će se ljeta voditi ‘luda utrka’ za veznjakom.

Romano je na svom YouTube kanalu govorio o Bellinghamovoj budućnosti: “Bilo je nemoguće da Real Madrid i Liverpool potpišu Bellinghama ovog ljeta jer su krajem svibnja direktori Borussije Dortmund bili vrlo jasni s Liverpoolom i drugim klubovima koji su pokazali interes.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Nema šanse, neće biti pregovora”, glasila je izjava direktora. “Nije stvar u cijeni nego u odluci. Borussia Dortmund je odlučila da ovog ljeta neće prodati Bellinghama. Bili su vrlo jasni oko svog stava”, rekao je Romano.

“Pokušat će sanjati o zadržavanju Bellinghama u ljeto 2023., ali znaju da to neće biti lako jer će sljedeće ljeto za Bellinghama će biti luda utrka.”

Iako Redsi nisu bili u mogućnosti osigurati Bellinghamov potpis ovog ljeta, Jurgen Klopp će iščekivati ​​prijelazni rok sljedećeg ljeta kako bi još jednom pokušao potpisati s veznjakom. Kao i pobjednik Lige prvaka Real Madrid, Liverpool će se suočiti sa jakom konkurencijom nekih od najboljih engleskih klubova koji također žele ojačati svoje vezne redove.

“U Engleskoj svi vrhunski klubovi, ne samo Liverpool, prate Bellinghama. Manchester City, sigurno, ali i Manchester United tako da će mnogi klubovi biti u utrci”, dodao je Romano.

Mnogi vjeruju da je Bellingham budući nasljednik Bernarda Silve, za kojeg se već dva ljeta zaredom nagađa da će preći u Barcelonu.

No, kao što se navodi u izvješćima, potpisivanje veznjaka Borussije Dortmund imalo bi visoku cijenu, a očekuje se da će naknada od najmanje 100 milijuna funti biti minimalna cifra.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!