NaslovnicaVijestiLiverpool izgubio utrku za Wernera: Nijemac dogovorio uslove sa Chelseajem!

Liverpool izgubio utrku za Wernera: Nijemac dogovorio uslove sa Chelseajem!

Chelsea bi mogao biti na rubu završetka velikog transfera, a izvješća iz Njemačke tvrde kako su Plavci blizu dogovora oko potpisivanja Timoa Wernera.

Liverpool izgubio utrku

Napadač RB Leipziga izgleda kao da će napustiti klub ovog ljeta, a u prošlosti je bio jako povezan sa Liverpoolom, stim da se igrač navodno želio povezati sa Jurgenom Kloppom.

Međutim, čini se da će 24-godišnjak preći u Chelsea, a Bild tvrdi kako je igrač blizu dogovora o transferu vrijednom 60 milijuna eura.

Werner će, kako izvještaji navode, zaraditi više od 10 milijuna eura godišnje do 2025. godine, a trenutno u ugovoru sa Leipzigom ima otpusnu klauzulu od 49 milijuna funti, koja traje do 15. lipnja, zbog čega je Chelsea krenuo sada.

Govoreći ranije ovog tjedna o mogućnosti gubitka napadača, menadžer Leipziga, Julian Nagelsmann je rekao: “On zna što ima u Leipzigu i također što ima sa mnom.”

“Pokazujem mu to – ima mnogo šansi da se razvije. Ne znam hoće li mu to toliko pomoći ako mu to kažem svaki dan.”

“igrač mora osjetiti da može postati bolji. Ako to ne osjeti, ne bi bilo dobro kada bih mu nastavio govoriti da ostane ovdje.”

“Na kraju, to je njegov život, njegova karijera. On to može odlučiti. Ne mogu smilsiti ništa novo da kažem Timou.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!